Locatie

Het beste van de stad en natuur vlakbij

Fier op Zuid ligt op een zeer gewilde locatie in ’s-Hertogenbosch-Zuid. Kenmerkend voor de wijk is het vele groen, het prettige leefklimaat en de goede bereikbaarheid. Zuid ligt op korte afstand van de karakteristieke Bossche binnenstad en je loopt zo het Zuiderpark of natuurgebied ‘Het Bossche Broek’ in. Hier vind je het beste van stad en natuur vlakbij.

 

Den Bosch - Fier op Zuid

 

De stad

Den Bosch is een stad waar echt wordt geleefd. De Bosschenaren zijn echte  Bourgondiërs en dat zie je terug in de vele gezellige eettentjes, kroegen en cafés. Maar Den Bosch is meer dan eten en drinken alleen. De stad is rijk aan kunst en cultuur en je vindt er talloze boetiekjes en wandelstraatjes met onverwachte winkeltjes. De historie is op elke hoek zichtbaar met dank aan de vele bezienswaardigheden zoals de Sint-Janskathedraal. En daar waar drie waterwegen samenkomen is de Binnendieze ontstaan. Deze historische trekpleister loopt dwars door de binnenstad. In Den Bosch verveel je je geen dag. 

 

De natuur

Fier op Zuid ligt nabij het Zuiderpark en recreatiegebied de Zuiderplas, dat overloopt in het gebied van ‘Het Bossche Broek’. Wandel- en fietsroutes beginnen in de directe omgeving, onder andere naar het natuurgebied De Gement, Bossche Broek en de Zuiderplas, maar ook richting de Dommel, Vught en Sint-Michielsgestel. In de omgeving kun je urenlang wandelen, fietsen en struinen. Den Bosch en omgeving zijn een ontdekkingstocht meer dan waard. 

 

 

Locatie Fier op Zuid

Locatie

Schrijf je in als reservekandidaat

De inschrijving is gesloten. Wel belangstelling? Schrijf je dan in als reservekandidaat!

inschrijven